Tavas'ın Kızılcabölük Mahallesi'ndeki Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Zolan, yıllardır bekledikleri asfalt yola Büyükşehir ile kavuştuklarını dile getiren esnafa "Bu  daha başlangıç" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kızılcabölük Esnaf Odası üyelerini kabul etti. Kızılcabölük Tekstilciler Sanayi Sitesi yolunun Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanması nedeniyle teşekkür ziyareti  gerçekleştiren heyette, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölük Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yılmazlı, Kızılcabölük Muhtarı Enver Tepeeri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin İnamlık, Aziz Kartoğlu, Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafları Muammer Dobulga, Bayram Çün ve Ali İhsan Sorkun yer aldı. Uzun süredir yapılmasını bekledikleri yolun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını, bu konuda site esnafının memnuniyetini dile getiren Kızılcabölük Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yılmazlı, "Tekstilciler Sanayi Sitesi esnafının beklentilerine Büyükşehir Belediyemiz karşıladı. Bu konuda şahsınıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Söz verdik yaptık"

Başkan Zolan ise, Büyükşehir ile birlikte Denizli'nin her noktasına hizmet götürme gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, "Şehrimizin her yeri daha iyi olsun güzelliklerle buluşsun istiyoruz. Kızılcabölük'te de hizmetlerimize başladık. İlçe gezilerimiz sırasında Tekstilciler Sanayi Sitesi'ni ziyaretimizde  esnafımızın en büyük isteği yollarının iyileştirilmesiydi. Biz verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık" dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu daha başlangıç. Kızılcabölüklü hemşerilerimizle, Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol ve sizlerle birlikte el ele vereceğiz mahallemize  hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız. Denizli için hayallerimiz ve projelerimiz var, Kızılcabölük'te bundan payını alacak."