HABERDENİZLİ.COM

Türk Kızılay’ı Denizli Kızılay şube üyeleri sandık başına giderek Kızılay Denizli Şubesi, Pamukkale ve Merkezefendi Şubelerinin başkan ve yeni yönetimlerini belirledi. Hizmet binasında yapılan olağan kongreye Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, Kızılay Denizli şube yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. Tek liste ile gidilen ve Kızılay üyelerinin oy kullandığı kongrede Erdal Otçu görevi Adem Salih Deniz’e devir etti. Ayrı ayrı yapılan kongrelerde Pamukkale Şube Başkanlığına Ersin Erkan, Merkezefendi Şube Başkanlığına da Samim Tefe seçildi. 
 

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Oy sayım işleminin ardından kısa bir açıklama yapan ve hedeflerini ortaya koyan Kızılay Denizli Şube Başkanı Mali Müşavir Adem Salih Deniz, “Elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Erdal Otçu başkanlığındaki yönetimde 1,5 yıldır görev aldığını anlatan Başkan Deniz, “Erdal Otçu başkanımızın bırakmış olduğu yerden Kızılay’ın faaliyetlerine devam edeceğiz. Kızılay, Denizli’de tanınır bir hale geldi herkesin bir gün Kızılay’a ihtiyacı olabilir. Kötü günlere hazırlıklı olmak için Kızılay gibi kurumların çok canlı, diri ve hazır bulunması gerekli. Bunun içinde yönetimdeyken olduğu gibi elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
 

“ÇOK GÜZEL HATIRALAR BIRAKTI”

Beraber çalıştığı Kızılay şube yönetimine ve üyelerine teşekkür eden Erdal Otçu, “Şubat 2016 ayından bu yana başkanlık görevini yürütmekteyim. Yaklaşık olarak üç seneyi geride bıraktık. Kızılay’da bayrağı Adem Salih Deniz’e devrediyoruz. 3 senelik görev süresi bana birçok şey kattı. Çok güzel hatıralar bıraktı. 3 yıllık bu dönemi unutmak mümkün değil. İyi ki böyle bir görev bizlere nasip oldu. Bu görev bizler için bir gurur vesilesi olacak” dedi.
 

KIZILAY’IN  YENİ BAŞKAN VE YENİ YÖNETİM LİSTELERİ
 

Denizli İli Şube Yönetim Kurulu Asil Üyelikleri
 

Adem Salih Deniz :              Şube Başkanı
Abdullah Doğan :                 Yönetim Kurulu Üyesi
Hasan Aracı :                         Yönetim Kurulu Üyesi
Ebru Arslan :                         Yönetim Kurulu Üyesi
Abdullah Sefa Dalbudak :   Yönetim Kurulu Üyesi
Faruk Selman Coşkun :        Yönetim Kurulu Üyesi
Zekeriya Ceviz :                    Yönetim Kurulu Üyesi
Denizli İli Pamukkale Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyelikleri
Ersin Kalkan :             Şube Başkanı
Kadir Demir :             Yönetim Kurulu Üyesi
Harun Kaftan :           Yönetim Kurulu Üyesi
İbrahim Kasal :           Yönetim Kurulu Üyesi
İsmail Balaban :          Yönetim Kurulu Üyesi
Denizli İli Merkezefendi Şubesi Yönetim Kurulu Asil Üyelikleri
Samim Tefe :               Şube Başkanı
Engin Boyacı :              Yönetim Kurulu Üyesi
Fatih Aydemir :            Yönetim Kurulu Üyesi
Metin Boztepe :           Yönetim Kurulu Üyesi
K. Emrah Türköz :        Yönetim Kurulu Üyesi