Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde birlikte yaşadıkları ileri sürülen Nalan Emine Saddık (50) ile Ali Altındağ (39), yazlık olarak kiraladıkları evin yatak odasında ölü bulundu. Jandarma sır ölümü çözmek için geniş çaplı araştırma başlattı.
Olay, Marmaris'e 26 kilometre mesafedeki Hisarönü Mahallesi Kerdime Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte yaşayan Maden Mühendisi Nalan Emine Saddık ile Ali Altındağ, kısa bir süre önce sahile yakın bir yerde yaz tatilini geçirmek için ev kiraladılar. Aynı mahallede yaşayan arkadaşları Ali Altındağ’ı telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Durumdan şüphelenen arkadaşları çiftin evine gitti. Kapıyı defalarca çalmalarına rağmen açan olmayınca açık olan pencereden içeri girdiler. Yatak odasının kapısını araladıklarında Nalan Emine Saddık ve Ali Altındağ’ı kanlar içinde cansız halde buldular. Arkadaşları, 112 Acil Yardım ve Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. 
Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları araştırmada Nalan Emine Saddık’ın kalbinden, Ali Altındağ’ın ise başından tek kurşunla vurularak öldüğünü belirledi. Cesetler savcı ve jandarma işlemlerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, çiftin ölümünü çözmek için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Altındağ ve Saddık'ın mahallede sakin ve kendi halinde insanlar olarak bilindiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.