Gayrimenkul sektöründe nerede ise, her yeni gün yeni bir konut projesi hayata geçiyor. Bununla birlikte ev sahibi olmak isteyenler da daha çok zorlanıyor. Çünkü, ne kadar çok yeni konut yapılırsa yapılsın, ev satış fiyatları bir türlü düşüş göstermiyor.

Durum böyle olunca Kira öder gibi ev sahibi olma konusunda geniş bir kesim çözüm arayışında. Özellikle banka ve faizle muhatap olmak istemeyen vatandaşlar ev sahibi olma yol ve yöntemlerinde Katılımevim gibi faizsiz ve peşinatsız finans sağlayan kurumları tercih ediyor. Katılımevim de birbirinden farklı olanaklar ve taksit çözümleri sunan modelleri ile özellikle kiracılara, Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı sağlıyor.

Taksitle Ev Almak isteyenlerin ağırlıklı olarak başvurduğu önemli bir marka olan Katılımevim, başvuruda bulanan bütün katılımcılarına kira öder gibi ev sahibi olmak, Az Peşinatla Kira Öder Gibi veya Faizsiz ev alternatifleri ile ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Bu avantajlardan istifade etmek için öncelikle faizsiz şekilde ev veya araba almaya karar vermeniz yeterli. Daha sonra ise, bütçeniz doğrultusunda her ay ödeyebileceğiniz taksit miktarlarını belirleyip bu seçiminizi size en yakın Katılımevim şubelerinde bulunan müşteri temsilcisi ile paylaşmanız gerekiyor.

Az Peşinatla Kira Öder Gibi 

Katılımevim müşteri temsilcisinin sizinle yapacağı görüşme sonucunda; ekonomik durumunuz ve ödeme koşullarınıza en uygun olan Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı modellerinden yararlanmanız için size yol gösterecektir.

Her ay düşük miktarda ve faizsiz olarak ödenen küçük birikimlerle ev sahibi olmak, kirada oturanlar için de; ev sahiplerine kira ödemek yerine Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı anlamına gelmektedir. Katılımevim, farklı modellerden oluşan katılım şekilleri ile aileleri ekonomik açıdan sıkboğaz etmeden ve faiz baskısı olmaksızın Az Peşinatla Kira Öder Gibi veya Faizsiz ev sahibi yapıyor.

Bu nedenle bütçenizin durumu hakkında sizinle yapılan genel sohbetten sonra asıl belirleyici olan almak istediğiniz ev veya arabanın fiyatı oluyor. O nedenle Katılımevim ’den faizsiz koşullarla ev veya araba almaya karar verdiğinizde, aylık ödeyeceğiniz taksitlerin miktarı istediğini konut ya da arabanın model ve ederi ile yakından alakası olduğunun bilinmesi gerekiyor. Faizsiz ev almak için Katılımevim modellerinden hangisine dahil olursanız olun, tercih ettiğiniz ödeme aylarının yarısına gelmeden mutlaka ev sahibi oluyorsunuz. Bazı modellerde çeyreğe kalmadan teslim edilir.