Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi,  yardım ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin derslerinde başarılı olan, okullarından takdir veya teşekkür alan çocuklarını nakit yardımıyla  ödüllendirdi.
Dernek binasında düzenlen programda,başarılarını belgeleriyle tasdikleyen 40 ortaöğretim ve lise öğrencisine ödülleri verildi. Çocuklarıyla beraber bu mutluluğu paylaşan ailelerden biri, ”kimsem kalmadı dediğim anda  ve çaresizliğimin son noktasındayken siz benim  hayatımı değiştirdiniz, çocuklarımla dayanacak kimsem kalmamıştı, sizin madddi manevi yardımlarınızla gayrete geldim,Allah sizlerden razı olsun”dualarıyla  duygularını ifade etti.
Törende konuşan Şube Müdürü Mehmet Tulunay, ”derneğimize müracaat eden ve incelenip araştırıldıktan sonra yardım yapılması yönünde karar alınan ailelerimize, gıda, giysi, ev eşyası, kira ve sağlık yardımı gibi yardımların dışında eğitim yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına teşvik için ödüllendirmede bulunduklarını ve bu çalışmalarının meyvesini verdiğini,ilk dönem 36 öğrenciyken ikinci dönem 40 öğrenciye ödül verildiğini ve bu teşviklerin devam edeceğini hatta üniversite hayatlarında da yardımlarının devam edeceğini söyledi. Tulunay,”Biz sizleri ailemiz olarak kabul ediyoruz.Nasıl kendi çocuğumuzun başarılı,topluma faydalı olması bizim arzumuzsa,sizlerin evlatlarını da kendi evladımız gibi düşünüp başarılarını taçlandırmak istiyoruz,amacımız sadece maddi ve nakdi yardım vermek değil,topluma faydalı olacak eğitimli bireylerin yetişmesini teşvik etmek dedi.
 Törenin ardından Kimse Yok Mu  gönüllüsü Dr. Özcan Karettarafından, öğrenci ve velilerine, "eğitimde başarının mutlu aileden geçtiği " konulu bir seminer verildi.