1980 ‘li yılların en başarılı okullarından biri olan Keçiborlu İmam-Hatip Lisesi mezunları, KİHALİMDER (Keçiborlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği)’in düzenlediği geleneksel pilav gününde yeniden bir araya geliyor.  
Keçiborlu İmam-Hatip Lisesi mezunlarının kurmuş olduğu KİHALİMDER (Keçiborlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği), okullarından mezun olup da yüksek öğrenime devam eden öğrencilere burs yardımları yapmanın yanında, hedefini biraz daha büyüterek Okulun kız öğrencilerine barınma imkânı sağlamak için pansiyon inşaatına başladıkları belirtildi.

Derneğin yönetim kurulu üyelerinden Adnan EĞDİR ve Denizli koordinatörü Muharrem GÖNEN; pilav gününde düzenlenecek etkinliklerle mezunlarımıza duygusal anlar yaşatmanın yanında, okulumuza vefa borcu olarak kalıcı bir eser bırakabilmenin de heyecanı nı yaşatmak istediklerini belirttiler.

GÖNEN ve EĞDİR ; Pek çok sürprizlerin hazırlandığı ve yaşanacak olan duygusal anlara şahitlik etmek isteyen mezunların 03 Eylül 2011 Cumartesi günü Keçiborlu İmam-Hatip Lisesi’ndeki pilav gününe teşriflerini beklediklerini belirttiler.