Kıbrısta bulunan tüp bebek merkezleri çalışmaları ile alanında büyük ilerlemeler ve gelişmeler göstermiş olan merkezlerdir. Bunun en büyük sebebi bu tedavi konusunda yasal engellemelere başvurmamasıdır. Evet, bebek sahibi olmak isteyen ancak normal yollardan bebek sahibi olamayan çiftler için geliştirilen ve insanlığın hizmetine sunulan tüp bebek tedavisi ülkemizde ve birçok ülkede devlet kontrolünde yapılan bir hizmettir. Ancak, bu tedavi ile ilgili bazı önemli hususlar maalesef ülkemizde yasal engellere takılmaktadır. bu konuda hiç bir sıkıntı çıkarmadığı için, çiftler tarafından tercih edilmektedir. Tüp bebek tedavisine uygun olan hastaların büyük bir bölümü ilk denemede bebek sahibi olmayı başarmaktadırlar. Ancak, bazıları için istenilen sonuca ulaşabilmek için tekrar tekrar deneme yapmak gerekebilmektedir. Ülkemizdeki yasal engeller bu aşamada karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle özgür çalışma sahası arayan uzmanlar Kıbrıs Tüp Bebek Merkezleri ile tedavi olmaya yoğunlaşmışlar ve hizmetlerini buralarda devam ettirmişlerdir.

Kıbrıs Tüp Bebek Klinikleri

En İyi Tüp Bebek Cerrahları Kıbrıs'ta

Durum böyle olunca tüp bebek tedavisinin en iyi uygulandığı ve en başarılı sonuçların alındığı yerler Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak faaliyet gösteren kuruluşlar olmuşlardır. Tüp bebek tedavisi dünyada 70’li yıllarda uygulanmaya başlanan bir tedavidir. Bebek sahibi olmak isteyenler için yapılan tüm çalışmaların genel adıdır. Tedavi için birçok yöntem bulunmakla birlikte geniş kitlelerde bilinen hali ile anne adayından alınan yumurta hücreleri ile baba adayından alınan spermlerin döllendirilmesi süreci tüp bebek tedavisi olarak adlandırılmaktadır. Özellikle bu süreçte aileler için maddi durumlar öncelikli sorgulamalar arasında yer almaktadır. Ama ile tedavi olacağınız için, bunu da düşünmemiş olacak ve tedavinizi rahatlıkla yaptırmış olacaksınız.

Kıbrıs Uygun Tüp Bebek Merkezleri

Tüp bebek tedavisinin yanı sıra bu kapsamda bir hizmet olan embriyo donasyonları da bu merkezlerde yapılabiliyor. Kıbrısta bulunan tüp bebek merkezleri tarafından rahatlıkla uygulanan ve çok başarılı sonuçlar alınan tedavilerin başında donasyonlar gelmektedir. Öyle ki bu tür sağlık çalışmalarının, sadece ülkemizce değil, Avrupa'dan da yoğun bir şekilde tercih edildiğini belirtelim. Evet K.K.T.C. Tüp bebek yönünden oldukça ilerleme sağlanmış bir yer olmakta ve uyguladıkları tedaviler ile Avrupa'nın da göz bebeği olmaktadır. Bu alanda kaliteli hizmet veren kuruluşların başında Merkezi gelmektedir. CYPRUS IVF Merkezi hizmetlerine geçmeden önce şu konuyu belirtmek istiyoruz. Kıbrıs Türk vatandaşlarından vize talebinde bulunmamaktadır. Bu nedenle sadece kimliğimiz ile Kıbrıs seyahati yapabilmemiz mümkündür.

Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi

CYPRUS IVF Merkezi, ülkemizden tedavi için Kıbrıs’a gelecek hastaların tüm ihtiyaçlarını düşünmüştür. Genel itibari ile hastaların en iyi tedavi sürecini yaşamaları için psikolog hizmeti veren firma, en kaliteli ve en son teknoloji ile donatılmış laboratuvarları ile hizmet verirken, Kıbrıs’a başka ülkelerden gelecekler için de büyük hizmetler sunmaktadır. Özellikle bunların tamamının Kıbrıs'taki en uygun tüp bebek fiyatları ile yapılıyor olmasından dolayı, rahatlıkla istenilen tedavileri de yaptırmış olacaksınız.

Tüp Bebek İle Çocuk Sahibi Olmak

Hastalar sadece tedavilerini düşünsünler, buna adapte olsunlar ve başarıya giden yolda sağlıklı bir şekilde yürüsünler diye kendilerinden tedavi almak için arayan hastaların geliş, gidiş, barınma, yeme, içme, ulaşım gibi tüm ihtiyaçlarını planlamaktadır. Hastalar ile tedavi öncesinde iletişim kuran, birlikte en iyi hizmet için planlama yapan CYPRUS IVF, anlaşmalı olduğu oteller ile barınma, yeme, içme gibi ihtiyaçlarını karşılamakta, hastaya en uygun geliş, gidiş saatlerini planlayarak uçak biletlerini almakta, hava alanına gelişlerinden, konaklayacakları otele intikaline, otelden tedavi merkezine geliş gidişlerine, tedavi sonrası otellerine dönüşlerine kadar her alanda servis hizmeti de sunmaktadır. Böylelikle hem tedavi oluyor ve hemde stressiz bir ortamda tatil de yaparak, tüm bunları Kıbrıs'taki en uygun tüp bebek fiyatları ile yaptırmış oluyorsunuz.

CYPRUS IVF İle Tedavi Zamanı

10 yıldan fazla süredir birçok hastanın en iyi şekilde tedavi olmasını, yıllardır özlem duydukları bebeklerine kavuşmalarını sağlamış olan CYPRUS IVF, bu alanda hizmet sağlayan en iyi merkezlerin başında gelmektedir. Tüp Bebek Tedavisi için en önemli husus hastaların bebek sahibi olacaklarına inanmalarıdır. Ancak, birçok tedavi merkezini gezmiş, birçok tedavi yöntemi uygulanmış, bir türlü başarılı sonuç elde edememiş olan hastalar büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarından ve bebeklerinin olacağına dair umutlarını yitirmiş olduklarından tedavi süreci son derece zor olmakta ve buna bağlı olarak da başarısız sonuç oranı yükselmektedir. Tüp bebek tedavisine en uygun ve en kaliteli merkezlerden başlamanız bu anlamda başarı için en büyük adım olacaktır. Gereksiz tedavi yöntemleri ile zamanınızı, paranızı ve en önemlisi de umudunuzu kaybetmeyin. Kıbrısta bulunan tüp bebek merkezleri ile artık gerekli tedavileri yaptırabilir ve çocuk sahibi olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için www.cyprusivf.net web sitesini ziyaret edebilirsiniz.