Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adnan Keskin, vatandaşların daha fazla siyasete katılması gerektiğini söyledi. 
Denizli’de ilçeler ile mahalleye dönüşen belde ve köyleri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Ankara’daki siyasetin gündemiyle Anadolu’daki siyasetin gündeminin birbirinden çok farklı olduğunu dile getirdi. CHP Denizli Milletvekili Keskin, Türkiye’nin başta ekonomi, işsizlik ve yoksulluk olmak üzere sorunlar yumağına dönüştüğünü belirterek, "İnsanlar mutsuz ve gelecekten umutsuz. Bu durum, toplumu karamsarlık girdabına sürüklemiş durumda.Geçim sıkıntısı çekenler ise psikolojik travma içinde’’ diye konuştu.
Türkiye’de siyasetin sorun oluşturduğunu, buna karşın toplumun beklentilerini karşılayacak çözümleri üretmekten uzaklaştığını savunan Keskin, şunları söyledi: "Halkımız siyasete daha çok katılmalıdır.Sorunun tek çözüm yolu budur.Siyaseti sorgulayan gerekirse toplumsal reflekslerini ortaya koyarak hesap soran bir kimliğe bürünmelidir. Aksi halde siyasetçiler bildiğini okumaya devam edecektir. Siyasetin halkı dizayn etmesi değil, halkın siyaseti dizayn etmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Türkiye’nin yaşadığı tüm olumsuzlukların giderilmesinin tek reçetesi budur. Sadece seçimden seçime giderek oy kullanmak görülmüştür ki sandık demokrasisinden öteye gidememiştir. Bu kısır döngünün ülkeyi nereye sürüklediği son 12 yılda çok iyi anlaşılmıştır.’’