Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibi, halkın dertlerini dinledi.  “Biz sizin için buradayız” diyen Gürlesin, “Kurulduğumuz günden bu yana halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Buluşma sonunda “Pamukkale’de Futbol Şöleni” halı saha futbol turnuvasında dördüncü olan takımın kupası Gürlesin tarafında verildi.

Pamukkale Belediyesi tarafından halkla buluşma yollarından bir olarak düzenlenen “Mahalle Buluşmaları”nın üçüncüsü gerçekleştirildi. Aktepe ve Cumhuriyet Mahalleri’nin ardından üçüncü buluşma Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kervansaray Mahallesi pazaryerinde yapılan buluşmada Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya ile Kervansaray Mahalle Muhtarı Döne Tuna ve birim müdürleri eşlik etti.  Buluşma öncesi açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “ Mahalle Buluşmaları bizim çok önem verdiğimiz bir etkinlik. Bu çalışmamızın 3. Etabı Kervansaray Mahallesi’nde yapılıyor. Biz buraya sizi dinlemeye geldik. Bizim göremediğimiz  sıkıntılar olabilir. Bizden istediğiniz çalışmalar olabilir. Burada ekibimle birlikte hepsini tek tek not alıp, yapılabilecek olan çalışmaları değerlendireceğiz” dedi. Açılış konuşmasından sonra vatandaşlar belediyeden istedikleri hizmetleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine aktardı. Daha çok temizlik ve yeşil alanlar konusunda istekleri olan Kervansaray Mahallesi sakinleri kapalı pazaryeri de yapılmasını istedi.  


KERVANSARAYSPOR’A KUPA VERİLDİ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaklaşık 3 saat süren buluşmanın son bölümünde ise kupa verdi. Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Pamukkale’de Futbol Şöleni” halı saha turnuvasında dördüncü olan Kervansarayspor’un kupasını Gürlesin verdi. Gürlesin, burada yaptığı konuşmada ise “50’den fazla takım arasında dördüncü olmak da önemli. Biz yılda 2 kez halı saha futbol turnuvası düzenlemeyi planlıyoruz. Kervansarayspor’a da tüm takımlar gibi gelecek turnuvalarda başarılar dilerim” dedi.