Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin "Spor Engel Tanımaz" projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Adliye Kavşağı'nda başlayan bisiklet turuna, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Engelliler Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 8 tek bisiklet, 11 tandem bisiklet ve 1 dörtlü bisiklet olmak üzere toplam 34 bisikletçinin katılımı ile gerçekleşen bisiklet turu Adalet Parkı çevresinde gerçekleşti. Bisiklet turu öncesi bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, engellilik konusuna dikkat çekmek istediklerini kaydederek, "Her zaman engellilerimiz ile birlikte olmak istiyoruz. Bu tür etkinliklerin faydası, toplumda  bir farkındalık oluşturmak ve engellilerin de sanat, spor ve her alanda yer alabileceklerini bütün topluma göstermemiz açısından önemli" dedi. 

Projeye, Engelliler Meclisi üyeleri ve vatandaşların katıldığı turda, 8 tek bisiklet, 11 tandem bisiklet ve 1 dörtlü bisiklet olmak üzere toplam 34 bisikletçi yer aldı. Adalet Parkı çevresinde gerçekleşen bisiklet turunda tüm trafik önlemleri de alınırken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Bisiklet turunun ardından Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından etkinliğe katılan gençler ve çocuklara madalya takıldı.