HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi, El Emeği Pazarı ve Kent Şairleri Topluluğu üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Denizli Polisevi'nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Çocuk Meclisi Başkanı Turguthan Salar, El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, meclislerin yürütme kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

"Kent Konseyi bizim için çok önemli"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çok güzel ve yoğun bir ramazan ayı geçirdiklerini belirterek, "Her gün bir ya da iki mahallemizde vatandaşlarımızla iftarda bir araya gelip aynı sofrada buluşuyoruz" dedi. Kent Konseyinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Kent Konseyi çatısı altında bulunan meclislerimiz, el emeği pazarımız ve şairler topluluğumuz çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve huzurumuzu daim eylesin. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” dedi.

"Kent Konseyi herkesi kapsayan şemsiye örgüt"

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, “İftar programında Kent Konseyi ailesi ile birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte Denizlimize hizmet veriyoruz. Kent Konseyi Denizli’de herkesi kapsayan bir şemsiye örgüt. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ile herkese hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.