Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Şairler Topluluğu ve El Emeği Pazarı üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Tesisi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, yürütme kurulu üyeleri ve aileleri ile davetliler katıldı. Kent Konseyi olarak yeni dönemde de yoğun bir tempo içerisinde olacaklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, "Ramazan ayı bolluğu bereketi ve rahmeti ile devam ediyor. İnşallah birliğimizle, dirliğimizle ve beraberliğimiz ile Ramazan Bayramı’na kavuşmayı umut ediyoruz” dedi.
 
Tüm ilçeler ziyaret edildi
 
Yoğun bir 2016 dönemi geçirdiklerini kaydeden Değirmenci, şöyle konuştu: “Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu sene kendimize bir hedef koymuştuk. Bu hedef doğrultusunda ilçelerimizin tamamını çalışma arkadaşlarımızla beraber ziyaret ettik. Hem ilçelerimizi tanıdık hem de ilçelerimize Kent Konseyini tanıtmış olduk. İstiyoruz ki, 19 İlçemizde de kent konseylerimiz aktif olsun, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla engellisi ile hepsini kucaklayalım.”
 
Başkan Zolan, Kent Konseyini yalnız bırakmadı
 
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlediği iftarın ardından programa katılarak, Kent Konseyi üyeleri ve aileleri ile bir süre sohbet etti.