HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi'nde dün 'CMK GARAGE OTO ESTETİC MERKEZİ'ni açan bir çok duyarlı etkinlikte adından söz ettiren Denizli Oto kulüpler Birliği Başkanı ve Denizli BMW Club Başkanı Hüseyin Çomak, açılışta kurdela kesmek yerine aracının kaputunu yakarak açılışa farklı bir boyut kazandırdı.

Hüseyin Çomak, otomobili yakılarak ve çakmak darbeleriyle vurularak Seramik Kaplama'nın ne kadar değerli olduğunu canlı canlı örneğini gösterdi.

Açılışta konuşma yapan Çomak, 'CMK GARAGE'yi bugün hizmete açmış bulunmaktayız. Davetimi geri çevirmeyerek burada bulunan bütün ailem ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Açılışımızda kurdele kesmek yerine araç kaputunu yaktık. Tabikide kaputu yarısını önceden hazırladığımız Seramik Kaplama'yla kaplamıştık ve Seramik Kaplama'nın önemini göstermek için fark bir açılış tarzı gerçekleştirdik." dedi.

Çomak, "aracına Detaylı iç temizlik ve sterilizayson, Far çizik giderme ve parlatma, Kaput Koruyucu Film, Su itici cam kaplaması, 3M Cam Filmleri ve Seramik Kaplama yaktırmak isteyenler Merkezefendi İlçesi Sümer Mahallesi 25 Sokak No: 179'a gelerek ihtiyaçlarını giderebilirler" dedi.

Açılışa ise bir çok gruptan ve club'tan 60'a yakın araç katıldı.

SERAMİK KAPLAMA'NIN FAYDALARI
-Üstün dış koruma sağlayan yeni nesil boya koruması.
-Sovent maddelere, güneş ışığına, asit yağmurlarına, ağaç reçinesine, döküntü ve lekelere karşı aracınızın boyasını korur.
-Kuş pisliğine dirençlidir.(Maksimum 21 gün içerisinde aracın üzerinden yıkanma şartı ile)
-Son derece sağlamdır, en sert hava ve yol koşullarına karşı koruma sağlar.
-Kir ve lekenin çıkarılmasını kolaylaştırır.
-Aracın daha uzun süre temiz uygulamaları gerektirmez.

SERAMİK KAPLAMA NEDEN FARKLI?
Tüm dış boyayı korur
Devam eden koruma için özel temizleyiciler veya özel parlatma, volkslama uygulamaları gerektirmez.

3M CAM FİLMLERİ
Aracınızın görünümünü güzelleştirdiği gibi %50'ye varan ısı izalasyonu sağlar. Güneşli havalarda sürüş esnasında camda oluşan parlamayı engelleyerek size rahat ve güvenli bir sürüş ortamı sağlar. Klimanız daha az çalışır. Aracınızın performansı artar. Cam kırılmarında kişisel güveliği arttırır. Solmaya ve çizilmeye karşı 10 yıl garantilidir. ABG belgesine sahip ve TUV standartlarına uygundur. UV özelliğinden dolayı vize ve trafikte problem yaşanmaz.

KAPUT KORUYUCU FİLM
Aracınızın boyasını tüm dış etkenlerden, yoldan gelebilecek taş darbeleri ve çizilmelerden korumaktadır. Tam şeffaflığı sayesinde %100 koruma sağlarken ışık geçişini de bozmamaktadır. İstendiğinde çok rahat ve güvenli bir şekilde sökülebilir ve renk farklılığı oluşturmaz. Solmaya ve çürümeye karşı garantilidir.

DETAYLI İÇ TEMİZLİK VE STERİLİZASYON
Koltuk, tavan, taban, kapı içleri, bagaj, kumaş yüzeyler ve torpido, direksiyon, havalandırma ızgaraları, kapı fitilleri ve benzeri tüm yüzeyler temizlenir. Deri ve vinil yüzeyler ant-statik koruma ürünler altına alınır. Otomobilinizde hijyenik bir ortam sağlanır. Mikroplar %100 sterilize edilir.

SU İTİCİ CAM KAPLAMASI
Yağmurun ve çamurun aracın camına sıvaşmasından kaynaklanan görüş zorluğunuu ortadan kaldırır. Su damlalarının daha çabuk akmasını, topaklanmasını sağlar. Görüş netliğini ve sürüş güvenliğini arttırarak; sileceklerin kullanımı azaltır.