HABERDENİZLİ.COM

“En kutsal varlıklarımız olan annelerimiz; insanlığın var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolü olmuştur.

Sağlıklı ve güvenli toplumların temeli anneler sayesinde oluşuyor. Anneler, yetiştirdiği bilgili, birikimli, sağduyulu ve topluma yararlı bireylerle gelecek nesillerin şekillenmesine katkı sağlayan en önemli aktörler. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmekteler. Şüphesiz ki onlara olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Günümüzde çalışan anne olmanın da ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Hem iş dünyasında etkin olup hem de annelik görevini yerine getiren annelerimizi ayrıca takdir ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, varlıklarıyla yaşamımıza renk katan, hayat boyunca sevgi ve şefkatlerini yaşamımızdan eksik etmeyerek bizlere yön veren, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”