Haberdenizli.com

“Zirvede istikrar diyerek devam ediyoruz”

North Point Hotel’de Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen TEFÇİ, “Zirvede istikrar diyerek devam ediyoruz. Sendikamızı yetkisiz bir sendika iken şube yönetimi, ilçe başkanları ve işyeri temsilcileri ile özverili bir çalışma sonrası Denizli’de 2 yıl aradan sonra tekrar yetkili sendika haline getirdik. Denizli’de 60.000 km yapıp 1000 den fazla okul ziyareti gerçekleştirdik. Bunun karşılığı olarak ta sendikamızın üye sayısını 3000’ lerden  5000’ lere taşıdık ve ilk defa 4 yıl üst üste yetki ile taçlandırarak ZİRVEDE İSTİKRAR dedik.
Denizli Şubesi olarak 300 ün üzerinde seminer konferans, toplantı, eğitim programları gerçekleştirerek; teşkilatımızın yüzünü kızartacak değil göğsünü kabartacak işlere imza attık.
Türkiye geneline baktığımızda en fazla etkinlik yapıp en fazla tasarruf sağlayan iller arasında olmayı başararak ‘İktisat Var İsraf Yok, Çalışmak Var Durmak Yok’ sloganını ilke edindik.
Teşkilatımız ile yaptığımız istişare sonrası kendilerinden aldığım güçle Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanlığına tekrar adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Kazım TEFÇİ adaylığını açıkladı

“Üyelerimiz büyük kazanımlar elde etti”

Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı TEFÇİ, “4 yıl üst üste yetkili sendika olmamızın yanında, üyelerimizin birçok alanda büyük kazanımlar elde etmesini sağladık. ‘Sendika mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir’ sözleriyle vizyonumuzu belirleyen kurucu Genel Başkan Mehmet Akif İnan’ın, milletimizin mutabakat metnini yazan Mehmet Akif Ersoy’un mirasçılarıyız. Eğitim-Bir-Sen, Denizli’de eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi için emek ve özgürlük mücadelesi vermeye devam ederek, medeniyet ve değer odaklı sendikal anlayışla sorunun parçası değil, çözümün paydaşı olarak çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

“Sorun değil, çözüm ürettik”

TEFÇİ, “Teşkilat eğitim programları ve tanışma programlarına önem verdik. Zulüm ve baskılara karşı sesimizi hep yükselttik. Her sosyal olayda ve haksızlıkta tepkimizi ortaya koyduk, Gezi olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi ülkemizin en kritik dönemlerinde sorumluluk aldık” dedi.