Bu sabah saat 08.30’da Bozburun Mahallesi Salihağa yol kavşağında,  Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in içinde bulunduğu 20 AB 548 plakalı makam aracı ile Uğur T. isimli kişinin kullandığı 64 DL 821 plakalı hafriyat kamyonun çarpışması sonucu Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, makam şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetti Koruma polisi Ramazan Uğur ise ağır yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine giden Denizli Valisi Ahmet Altıparmak ve Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazaya ilgili ilk resmi açıklama ise Denizli Valiliği’nden geldi. Yapılan açıklamaya göre;  Kazada, kavşağa yaklaşan kamyonun ‘Dur‘ levhasına riayet etmeyerek yola çıkması neticesi meydana geldiği belirtildi.

Vali Altıparmak yaptığı açıklamada “Kıymetli bir devlet adamını ve değerli bir hukuk insanını elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Milletimizin, Denizlimizin ve Yargı Camiasının başı sağolsun.    Kazada Şehit olan Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’ye Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm yargı mensuplarına başsağlığı, ağır yaralanan koruma Polis Memuru Ramazan Uğur’a ise acil şifalar dileriz.” Dedi.