Antalya'nın Alanya ilçesinde, kırmızı ışık ihlali yapan otomobil bir kamyonetle çarpıştı. Kazada, kamyonet yan yatarak metrelerce sürüklenirken, kırmızı ışık ihlali yaparak kazaya neden olan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, çevreyolu üzeri Alanyum Kavşağı'nda meydana geldi. Alanya'dan Mahmutlar yönüne giden Eyüp T.'in kullandığı 07 E 4565 plakalı kamyonetle kırmızı ışık ihlali yaparak kavşaktan dönüş yapmak isteyen sürücüsü belirlenemeyen 07 NM 936 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolden çıkan kamyonet, yan yatarak metrelerce sürüklendi. Kamyonet şans eseri kaldırım taşlarına çarparak bir otobüs durağını teğet geçtikten sonra ancak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, kazaya neden olan otomobil sürücüsü otomobilini olay yerinde bırakarak kaçtı.
Polis, kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatırken, hurdaya dönen kamyonet kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından yan yattığı yönden kaldırıldı. Otomobil ve kamyonet kazanın ardından emniyet otoparkına çekildikten sonra araçlardan yere yayılan mazot ve benzin itfaiye ekipleri tarafından yıkandı.