Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şoförü Muzaffer Akşehirli ile koruma Polis Memuru Ramazan Uğur’un içinde bulunduğu makam aracı Denizli-İzmir yolu Bozburun mevkiinde kamyonla çarpışmıştı. Kazada Başsavcı Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli olay yerinde hayatını kaybederken, koruma memuru Ramazan Uğur ise yaralanmıştı.

Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Uğur’u AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Erkaleli ziyaret etti. Koruma memuru Uğur’un sağlık durumu hakkında açıklama yapan Erkaleli, "Korumamızın genel durumu çok iyi. Hastanemize gelir gelmez tomografilerini çektik. Herhangi bir şey tespit etmedik. Durumu şu an çok iyi. Kazanın etkisiyle psikolojik travması oldu. O yüzden 24 saatlik bir gözleme alacağız. Şu anda kendisi için merak edilecek bir şey yok. Kazada vefat eden Sayın Başsavcımız ve onun şoförünün yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

 Başsavcı Alper’in şoförlüğünü yapan ve olayda hayatını kaybeden Muzaffer Akşehirli’nin gelini ve eşinin de müşahede altına alındığını bildiren Başhekim Erkaleli, "Şoförün kızı ve gelini de olayın etkisiyle şok geçirdi. Şuanda onlarla da ilgileniyoruz. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Öte yandan, kazanın ardından Denizli Adliyesi sessizliğe büründü.

İHA