AĞRI (CİHAN)- Ağrı-Horasan Karayolu'nda dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden yeni evli Adem ile Hülya Karasüngür çiftinin cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

İki hafta önce düğünlerini yaparak Bursa'ya geri dönmek üzere otobüsle yola çıkan Karasüngür çiftinin kazada hayatlarını kaybetmesi, yakınlarının acısının bir kat daha artmasına neden oldu.
Karasüngür çiftinin cenazeleri, Erzurum'un Horasan ilçesinde otopsileri yapıldıktan sonra öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında, Ağrı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze töreni sırası ve sonrasında Karasüngür'ün ailesi ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları ve güçlükle ayakta durdukları gözlendi. 2009 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan ve Maliye Bakanlığı'nda vergi denetmeni olarak görev yapan Adem Karasungur ile eşi Hülya Karasungur, iki hafta önce düğün yapmak için ailelerinin yaşadığı memleketleri Ağrı'ya gelmişti.
Ağrı'da, 21 Mayıs'ta, düğünleri yapılan ve evlendikten iki hafta sonra Bursa'ya geri dönmek üzere otobüsle yola çıkan Karasungur çifti, evliliklerinin on üçüncü gününde, yolcu otobüsünün
Dellal Karakolu yakınlarında devrilmesi sonucu ölmüştü. CİHAN