Mersin’den İzmir’e giden aileyi taşıyan otomobil, Uşak yakınlarında kaza yaptı. Kazada 2 yaşındaki bir bebek hayatını kaybederken, kolu kopan dedesiyle birlikte 5 kişi yaralandı. 
Kaza, bu sabah saat 05.30 sıralarında Uşak-İzmir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mersin’den İzmir’e gitmekte olan Abdülkadir Yaşlı (55) idaresindeki 33 CEB 57 plakalı otomobil, Uşak kent merkezini geçtikten bir süre sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı.
Çarpmanın ardından takla atan araçtan fırlayan sürücünün 2 yaşındaki torunu Ömer Fahrettin Bilgen olay yerinde hayatını kaybetti. Kolu kopan sürücü Abdülkadir Yaşlı, eşi Hacer Yaşlı (52), kızı Burcu Bilgen (31) ve torunları Abdülkadir Bilgen (10) ile Hayat Tuana Karakaş (4) ambulanslarda bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Uşak Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren sürücü Abdülkadir Yaşlı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.