HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Tavas İleçsi Nikfer Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuk babası, çiftçi Ömer Şeşen, 2 ay önce (25 Ocak), Acıpayam İlçesi'nin Olukbaşı Mahallesi'nde yaşayan arkadaşı Mehmet Dağ'ın yanına gitti. Dağ'ı evde bulamayan Ömer Şeşen, daha sonra mahalledeki kahveye gitti. Bir süre sonra buradan da ayrılan Ömer Şeşen'i bir daha gören olmadı.

Tüm aramalarına rağmen Ömer Şeşen'e ulaşamayınca endişelenen yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Olukbaşı Mahallesi'ndeki kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda Şeşen'in mahalleye geldiği tespit edilirken, alınan tanık ifadelerinden, kahveye girip çıktığı belirlendi. Ancak Ömer Şeşen, bulunamadı.

OĞLU BABASINI BULANA 10 BİN LİRA ÖDÜL VERECEK
İsmail Şeşen, Babasını bulana ve bulunmasına yardımcı olana 10 bin lira ödül vereceğini söyledi.

İsmail Şeşen, "Babamı bulana yerini gösterene 10.000 tl nakit ödül vereceğim. En son Denizli Acıpayamın olukbaşı köyünde kaybolmuştur.bu paylaşımımın herkesçe dikkate alınmasını temenni ederim.Not (olukbaşı köyünden hiç kimseye güvencim yoktur.Özellikle Muhtarı)Gören herkes paylaşsın" dedi.

İrtibat No: 0 534 680 85 50

İşte o paylaşım: 

Müge Anlı'nın kayıpları bulmaya yönelik yaptığı programada başvuru yaptılar ve programa konuk oldular. Müge Anlı'ya çıkan İsmail Şeşen'in babasını bulmak için bütün çabaları gösteriyor.