HABERDENİZLİ.COM 

Alınan bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi'nde yaşayan engelli Zekayi Urhan (63)  akşam saatlerinden sonra haber alınamadı.

Ailesi Urhan'ı kendi çabalarına rağmen bulamayınca sosyal medyadan paylaşıp görenlerin haber vermesi için yardım istedi.

Ailesi, "Zekayi Urhan’ın kimliği yanında değil. Üzerinde yeşil benekli tişört ve eşofman altı var. Siyah bastonlu konuşamıyor. Sağ tarafı felçli, 60'lı yaşlarda. Karaman Mahallesi'nde ikamet ediyor. Duyanlar, görenler 0 532 763 07 03 numaralı telefondan ulamamaları rica olunur." denildi.

DÜŞEREK YARALANAN URHAN HASTANEYE KALDIRILDI

Yapılana arama çalışmaları sonuç verdi ve Zekayi Urhan, 6 saat sonra bulundu. Yaşlı adamın bulunması sonucu aile rahat bir nefes aldı.

Urhan’ın Denizli Otobüs Terminali bölgesinde bulunduğunu belirten aile; yaşlı adamın yere düşerek hafif sıyrıklarla yaralandığını çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını belirtti.

Hastaneden haber verilmesi üzerine Urhan’a ulaşan aile, hastanedeki tedavisinin ardından durumunun iy olduğu ve bu sabah taburcu olduğu belirtildi.