Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dev hamlenin bir ayağı olan 1,5 milyon liralık yatırımla 9 kilometrelik sıcak asfaltı, kaldırımı ve çevre düzenlemesiyle büyük bir dönüşüm sağlanan Kayıhan mahallesinde biten çalışmayı yerinde inceledi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yoğun bir tempoda devam eden üst yapı çalışmalarını eksiksiz ve hızlı tamamlanması için gece-gündüz yakından takip ediyor, yeni çalışmaları planlıyor. 30 mahallede 50 kilometreyi bulan ana arterde dev üst yapı hamlesini yöneten Başkan Gürlesin, bir kısmı tamamlanan, bazıları son aşamaya gelen çalışmalara büyük önem veriyor. Başkan Gürlesin, dev hamlenin bir ayağı olan ve tamamlanan Kayıhan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. 1,5 milyon liralık yatırımla ana arterlerde 9 kilometrelik sıcak asfaltı, kaldırımı ve çevre düzenlemesiyle büyük bir dönüşüm sağlanan Kayıhan mahallesinde Başkan Gürlesin, biten çalışmayı titizlikle kontrol etti. Mahallede yatırımla  120 bin metrekare alanda dönüşüm sağlanmış oldu. Mahalle sakinleri inceleme sırasında Başkan Gürlesin’e bölgeyi adeta yeniden şekillendirdiği, büyük bir değişim ve dönüşümü sağladığı için teşekkür etti. 

DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve  dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Gürlesin, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile protokol imzalamıştık. Ana arterler, caddeler  bilindiği üzere alt ve üst yapısıyla Büyükşehir Belediyemizin görev ve kapsamında. Protokol kapsamında özellikle yolun alt kısmında olan ve 30 civarında mahallelerimizin 50 kilometreyi bulan ana arterlerini Pamukkale Belediyesi olarak dizayn etmeye başlattık. Bölgede 30 milyon lirayı bulan dev bir üst yapı hamlesi başlattık.  Kaldırımıyla, refüjüyle, sıcak asfaltıyla, çevre düzenlemesiyle o bölgede mahallelerimizin giriş ve çıkışının farklı bir çehreye dönüştüğünü birlikte göreceğiz. İşte o örneklerden birisi Kayıhan mahallemiz. 120 bin metrekare alanda Kayıhan Mahallemizde ana arterler yeniden düzenlendi, dizayn edildi. Halkımızın hizmetine sunuldu. Ardı ardına diğer çalışmalarımızda tamamlandığında ortaya çıkan eser, Pamukkale İlçemizin ulaştığı noktayı gösterecek” diye konuştu.