Denizli Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci yüzme havuzu olan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapımı devam ediyor.
Kayıhan'da Mayıs'ta Başbakan Yardımcısı Bekri Bozdağ'ın da katılımıyla temeli atılan Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona yaklaşıldı. Projenin tamamlanması ile birlikte Denizli yeni ve modern bir sportif tesis daha kazanacak. Denizli Belediyesi tarafından TEV Anadolu Lisesi'nde yapılan açık yüzme havuzundan sonra kente kazandırılacak Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ile ilgili bilgiler veren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "TEV Anadolu Lisesi'nde yaptığımız yüzme havuzunun akabinde ikinci yüzme havuzunu Kayıhan'da yapıyoruz. Tamamlandığında şehirdeki önemli bir eksikliği giderecek. Bu yaz 2 binden fazla çocuğa ücretsiz yüzme kursu verdik. Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ile de çok daha fazla kişiye ücretsiz yüzme kursları vereceğiz" dedi.
Denizli'de spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak istediklerini belirten Başkan Zolan, "Bunun yolu da çocuklarımızdan geçiyor. Denizli Belediyesi olarak spor alanında değişik branşlarda, basketbol,voleybol, yüzme, atletizm, futbol gibi alanlarda kurslar açtık. Bu yıl çocuklarımızı havuzla tanıştırdık ve yüzme öğrettik" dedi.