Taksitle araba almak ve faizsiz araba almak için bir yol arıyorsanız hiç düşünmeden Katılımevim'e gidebilirsiniz. Katılımevim'in finansal desteği ile aracınızı peşinatsız ve taksitle satın alabilirsiniz. Üstelik peşinat ve faiz de yok!

Katılımevim ile Taksitle Araba Sahibi Olun

Günümüz dünyasında arabalar çok önemli bir ihtiyaç haline geldi. Araba fiyatları, faiz oranları ve peşinat gereksinimleri arttıkça araba sahibi olmak sadece bir hayal haline geldi. Peşinat ödemeden araba almak isteyenler de yüksek faiz oranları nedeniyle araba almaktan vazgeçiyor. Taksitle araba satın almak isteyen herkes, faiz oranları yükseldiğinde aldığı maddi yardım tutarının neredeyse üç katını ödemek zorunda kalıyor. Ayrıca peşinatsız kredi almak da mümkün değildir. Taksitle araba almak ve faizsiz araba almak için bir yol arıyorsanız hiç düşünmeden Katılımevim'e gidebilirsiniz. Katılımevim'in finansal desteği ile aracınızı peşinatsız ve taksitle satın alabilirsiniz. Üstelik peşinat ve faiz de yok!

Taksitle Araba Nasıl Alınır?

18 yaşını doldurmuş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Katılımevim’in güvenilir Tasarruf Finansman yöntemlerinden yararlanabilir. Dilediğiniz arabayı alabileceğiniz, taksitlerinizin aylık ödeme miktarını ve alacağınız finans destek miktarını kendiniz belirleyebileceğiniz tasarruf finansman yöntemlerimizle siz de hayallerinizdeki arabaya kısa sürede ulaşabilirsiniz. Size en yakın şubemize başvurarak, 444 11 00 numaralı müşteri danışma hattımızı arayarak ya da online başvuru formunu doldurarak siz de araba sahibi olmak için size özel sunduğumuz yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir, size en uygun yöntemi seçerek peşinatsız taksitle araba alabilirsiniz.

Katılımevim ile Peşinatsız Taksitle Araba Almanın Avantajları Nelerdir?

Katılımevim, sıfır veya ikinci el araba satın almak için en iyi tasarruf finansmanı fırsatlarını sunar. Peşinat ödemeden araç satın alabilir, bütçenizi finanse etmek için doğru şekilde sıfır faizle araç satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Her ay ödeyebileceğiniz aylık ödeme tutarını belirleyerek birikim çekme veya mevduat şeklinde birikim fonlama yöntemine dahil olarak birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Katılımevim ile taksitle araba almak size peşinatsız birçok avantaj sunar. Bu avantajlar:

Birikiminiz olmasa da tasarruf finansman yöntemlerimize dahil olabilirsiniz,

Tasarruf finansman yöntemlerimizin hiçbirinde asla faiz istenmez,

Almak istediğiniz finans destek tutarını siz belirlersiniz,

Türkiye’nin her yerinden sıfır ya da ikinci el araç alabilirsiniz,

Dosya masrafı ve hayat sigortası gibi ek ödemeler yapmazsınız,

Kredi puanı gibi rakamların hiçbiri Katılımevim için önemli değildir,

Taksitlerinizi ödemekte güçlük çekmeniz durumunda hiçbir maddi kayıp yaşamadan dondurabilirsiniz.

Yeni yasaya uygun ve onaylı Tasarruf Finansman şirketi Katılımevim ile siz de hayalinizdeki ev ve arabaya kolayca sahip olun.