Merkezefendi Belediye Başkanlığı tarafından bahar aylarında başlatılan asfaltlama çalışmaları ilçe genelinde çeşitli mahallelerde devam ediyor.Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek ekipleri denetliyor. Asfaltlama ve kaldırım yapımlarının yanı sıra ilçe genelinde yol bakım onarım çalışmaları da yapılıyor.

MerkezefendiMahallesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve halkla sohbet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, çalışmaların gece-gündüz ve hafta sonu demeden aralıksız sürdüğünü kaydetti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak gece gündüz hafta sonu dinlemeden açılmayan yolları açıyoruz. Asfaltlanmayan yoları asfaltlıyoruz. Koşu yolu ile kanal yolunu birbirini bağlayan Kuşkonmaz, Limon ve Erengül sokakta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Burası tamamlandığında bölge güzel bir görünüme kavuşacak.
Sadece bu bölgede 2 bin tonun üzerinde asfalt çalışmamız oluyor. Kasım ayı sonuna kadar Merkezefendi Belediyesi sınırları içinde çok ciddi yol ve asfaltlama çalışmaları yapacağız. Bu bölgemizdeki çalışmalarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Merkezefendi için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor “dedi.