Haberdenizli.com

Esra Kasapoğlu, "Ülke olarak zorlu bir dönemeçte olduğumuz bu günlerde iş dünyasının daha da sıkı kenetlenerek, el birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır.
Böyle bir dönemde, özellikle sivil toplum kuruluşlarının rolü daha da önemli bir hale gelmiştir.

Sağduyulu, birleştirici ve çözüm odaklı sivil toplum anlayışının toplumun her kesimine sirayet etmesi büyük önem taşımaktadır. 

Bizler de bu bilinçle üyesi olmaktan onur duyduğumuz, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin 27. Seçimli Genel Kurulu’na, adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. 

Büyük çoğunluğunu birçok sivil toplum kuruluşunda tecrübe kazanmış, halihazırda aktif görevlerde bulunan ve iş dünyasına önemli katkılar sağlayan genç, çalışkan, vizyoner iş insanlarından oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla, DEGİAD’ın yeni döneminde Denizli’ye ve ülkemize birçok alanda katkı sağlıyor olmaktan mutluluk duyacağız.

“Her bir üyesinin varlığıyla ayrı bir değer kattığı DEGİAD, Denizli’nin lider sivil toplum kuruluşudur.” Bu bilinç ve sorumlulukla yeni dönemde yapacak çok işimiz, söyleyecek çok sözümüz var!" diye konuştu.

Kasapoğlu Adaylığını Açıkladı

Şahsım Esra Kasapoğlu Ünlü önderliğinde oluşturulan yönetim kurulu aday listemiz şu şekildedir:

Barış Yıldırım

Burhan Şenel

Cem İnceoğlu

Cemal Başeren

Çağlar Kolbaşı

Ebru Sürü

Kemal Sarıkaya

Levent Altuntaş

Mehmet Aka

Mehmet Uğur Çoban

Murat Tekeli

Mustafa Yılmaz

Ozan Demirer

Ömür Usluca

Sinan Soylu

Süleyman Şahan