Her gün bir müjde veren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, bu kez de Karşıyaka mahallesi sakinlerine hastane müjdesini verdi. Hastane yerinin satın alındığını söyleyen Gürlesin, “En kısa zamanda yapıma başlayacağız” dedi.

Karşıyaka’da kahvehane toplantılarına katılan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, mahallenin imarı konusunda ciddi çalışmaların tamamlandığını hatırlatarak, “Artık eksiklikler değil, projeler konuşulacak. 64 mahallemizin 64’üne de ayrıcalıklı yaşam alanları inşa edeceğiz. Bu ayrıcalıkların ilk adım olarak buraya açılacak hastanemizin yeri satın alındı. En kısa zamanda yapımına başlayacağız. Bu proje, mührü almadan yaptığımız projelerimizden birisi. Diğer projelerimiz de bu projemizde olduğu gibi hiçbir kaygı ve amaç olmadan sadece siz vatandaşlarımızın daha rahat daha huzurlu bir yaşam alanlarında yaşamaları için. Elimizi taşın altına değil, kayaları parçalayarak imkanları zorlayarak sizin verdiğiniz vergileri son kuruşuna kadar yine size harcayarak yapıyoruz. İnşallah bu projemiz bir başlangıç olur. Daha güzel daha akılcı daha yaşanılabilir bir Pamukkale için hep beraber gönül gönüle çalışırız” diye konuştu.

EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

TOKİ konutlarında çocuklar tarafından sevgi gösteriyle karşılanan Hüseyin Gürlesin, duygu dolu anlar yaşadı. Çocuklar, güllerle karşıladıkları Gürlesin’le hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Gençlere yönelik büyük yatırımların olacağını ve bu yatırımların yarının Türkiye’sinde kendilerine büyük bir gurur kaynağı olacağını söyleyen Gürlesin, “ Bölgede son 10 yılda büyük bir değişim yaşandı ve bu değişim devam ediyor. Bu projeler siz evlerinizde iken devam eden büyük değişim projeleri. Bazı aksaklıklar elbette olacak ama bir düşünün 10 yıl önce buraların halini. Buraya gelmeden önce incelemelerde bulunup durumları değerlendirdik. Aksaklıklar en kısa zamanda çözüme kavuşacaktır. Bu yapılan hizmetlerin daha büyükleri proje aşamasında hak edilen hizmetler ayağınıza gelecek. Gençlerimiz yarının Türkiye’sinde bizim gurur kaynağımız olacaklar. Onlar için ne gerekiyorsa tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Beni böyle onure ettikleri için gençlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah inanıyorum ki bu gençlerimizle beraber Pamukkale’mizi sağlam temellerle inşa edeceğiz” diye konuştu.