Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak karla mücadeleye ilçelerden başladı. Tüm yurtta beklenen kar yağışı dün sabahtan itibaren Denizli'de de etkili olmaya başladı. Denizli'de sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran yağışla birlikte, Çivril, Buldan, Çal ve Çameli ilçesinde teyakkuzda bekleyen karla mücadele ekiplerini harekete geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, çalışmalara başladı. İş makineleri ile özellikle Çivril, Buldan, Çal ve Çameli ilçelesinde ana arterleri açık tutan Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de herhangi bir olumsulzuğa karşı ekiplerini alarmda bekletiyor. 

Karla mücadele ekiplerine 9 araç daha 
Kent merkezinde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacı ile hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele için tüm araç ve personelinin yanı sıra Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki 9 kamyona daha özel kar kürüme bıçağı taktı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beklenen kar yağışına karşı tüm hazrılıkları tamamladıklarını belirterek, ilk karla mücadeleye ilçelerden başladıklarını söyledi. 

Başkan Zolan'dan sürücülere uyarı 
Merkez ve tüm ilçelerde karla mücadele ekiplerinin hazır olarak bekletildiğini kaydeden Başkan Zolan, "İlçelerde karla mücadeleye başlayan ekiplerimiz tüm yolları açık tutmak için canla başla çalışıyor. Öncelikle kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde yola çıkan sürücü kardeşlerimi kar lastiği ve zincirsiz araç kullanmamaları konusunda uyarmak istiyorum. Vatandaşlarımızın da toplu ulaşım araçlarını kullanmalarını rica ediyorum" dedi. Karla mücadele ekiplerine 9 özel donanımlı kamyonun da eklendiğini işaret eden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın huzur ve can güvenliği için her zaman olduğu gibi 24 saat görev başında olacağız. Sahada çalışan tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.