Denizli’de yaşayan bir vatandaş, televizyonda kampanyalı olarak satılan bir telefonu almak için başvuruda bulunduğunu ancak kendisine gösterilen telefonun değil, Çin malı olan ve piyasada 50 TL’ye satılan bir telefon gönderildiğini iddia etti. 
Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan 46 yaşındaki Erdal Dikmenli, eşiyle birlikte evde televizyon izlerken, reklamı yapılan ve kampanyalı satılan telefondan almak için irtibata geçti. 169 TL’ye satılan telefonu sipariş veren Erdal Dikmenli, kargoyu beklemeye başladı. 5 gün sonra kargosu gelen Dikmenli, ödemeyi kapıda yaptıktan sonra telefonu aldı. Piyasada yüksek fiyata satılan telefonun 169 TL’ye alacağı umuduyla bekleyen Dikmenli, kutudan çıkan telefonu görünce büyük şok yaşadı. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı beklediği telefonun hiçbir özelliğini olmadığını belirten Dikmenli, söz konusu şirkete dava açacağını söyledi.
Telefonu bir TV kanalında gördüğünü belirten Erdal Dikmenli, "Sürekli aynı telefon reklamı dönüyordu. Çift çekirdekli, 4 işlemcili ve çift hatlı olduğu söyleniyordu. Biz de bu reklama aldandık. Gönderilen telefonun dokunmatik kısmı dahi az çalışıyor. Kötü bir telefon gönderdiler. 169 TL’ye alacağımızı zannettik. Aradık, istedik ve gönderdiler. Kapıda ödeme yaptık. Ödeme yapmadan ambalajı açamayacağımızı söylediler. Ben şüphelendim. Kutusunda yüksek fiyatlı bir telefonun markası yazıyor, içinde ise ne olduğu belli olmayan bir telefon var. Çift hatlı dediler ama bir hattı çalışmıyor. Çalışan da cızırtılı. Bunun piyasada değeri 40 TL falan. Tamiratını yapsak aldığımız telefon kadar para gidecek. Biz aldatıldık. Ben bu firmaya tazminat davası açacağım. Türk seyircisine böyle aldatılmamalı" dedi.