Haberdenizli.com

Denizli Valisi Hasan Karahan yeni yıl vesilesiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer Denizlililer;
Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha geride bırakıyoruz. İnsanoğlu için hayatın vazgeçilmez parçası olan güzel umutlar ve yeni beklentiler ile yeni yılı karşılıyoruz.”

Denizli Valisi Hasan Karahan “Her yeni yıl beraberinde yeni umutları, yeni umutlar ise daha güzel başlangıçları hayatımıza getirir. Her zaman olduğu gibi Aziz Milletimizin bütün fertleri ile daha güçlü bir şekilde kucaklaşarak güzel umutlarla yeni yıla adım atacağız. Türkiye’nin modern dünyada büyüklüğüne yaraşır bir konumda yerini alabilmesi adına daha çok çalışmak ve üretmek mecburiyetinde olduğumuzun bilincindeyiz. Bu anlayıştan yola çıkarak her birimizin kendi alanında üzerine düşen sorumluluğu farklı bir çaba ile ortaya koyma mesuliyeti vardır” dedi.

Karahan, “Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, 2019 yılında da toplumun tüm kesimleriyle tam bir işbirliği ve dayanışma içinde  Denizlmiz için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karahan, “İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.