Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu üyeleri,  her hafta sonu gerçekleştirmekte olduğu doğa gezileri ve yürüyüş etkinliğine  bir yenisini ekledi. Grup üyeleri doğal güzelliği ile kendisine hayran bırakan Bozkurt – Çambaşı köyü -Karagöl  bölgesini gezdi. 
Çambaşı mahallesinden başlayarak gidiş ve dönüş olarak 10 km'lik  mesafeyi  yürüyen grup üyeleri , yürüyüşün yanı sıra fotoğraf çekim etkinliği de gerçekleştirdi. Önce Sülüklü Göl’ e uğrayıp göl kenarında  yürüyüp çevreyi izleyip  fotoğraflar çeken grup daha sonra ormanlık alan içerisinden  Karagöl’e ulaştı. 
Grup Yöneticisi ve sorumlusu Ali İhsar karaalp, gezi hakkında şu bilgileri verdi, "Karagöl bulunduğu  bölgedeki  su kaynakları ile beslenen  bir göl olarak biliniyor. Uzun yıllar önce  gölün suyunun farklı amaçla kullanılması için önüne bent yapılması sonrası kapalı hale gelen Karagöl halen kendi özelinde  gelenlerini  ağırlamaya devam ediyor.Sonbahar sonu kış mevsimi başı olduğu için sararmış sazlıklar, yeşil karaçam ağaçları ve temiz berrak suyu ile grup üyesi fotoğrafçıları etkileyen göl  çevresinde uzun sayılacak zamanda  fotoğraf eğitim çalışmaları da yapıldı. Göl çevresinde yapılan düzenleme ile  günü birlik piknik  yapmak isteyenlere de hizmet veren Karagöl aynı zamanda Bozkurt ilçesinin mesire yerlerinden biri olarak ta kabul ediliyor. Yaz kış suyu eksilmeyen ve sazlı  görüntüsü ile Karagöl biraz daha doğusunda bulunan alt rakımlardaki Sülüklü gölü de besleyen kaynak konumunda. Bu haliyle gezenlerin keyif alması kadar fotoğraf meraklılarının da  işine yarayan göl yaz kış konuklarını ağırlamaya devam ediyor."