Haberdenizli.com

Denizlili Kaplan ailesi bundan 5 ay önce Topraklık Mahallesi 739 Sokak üzerinde bulunan bir apartmandan apart daire satın aldı. Evi alır almaz tapusunu alan ailenin iddiasına göre, 15 gün sonra iskan alınacak diyen müteahhit tarafından 4 ay bekletildikten sonra evin iskanını alabildi. Ailenin iddiasına göre bu süre zarfında yan binadan alınan elektrik 37 gün önce kesildi. 37 gündür elektriksiz kalan aile şimdiye kadar birçok yere başvurdu ancak sonuç alamadı.

2 Çocuğun İkisi de Astım Hastası

Ailenin 8 yaşında Özgür, 3 yaşında da Poyraz adında iki tane astım hastası çocuğu bulunuyor. Anne Türkan Kaplan, oğullarının buhar tedavisi için elektrik ihtiyacını gündüzleri Gazallı Camisinden akşamları ise araba aküsünden giderdiklerini belirtti.

 Kaplan Ailesi Yardım Bekliyor

Küçük Oğlumun Astımı İyice Arttı

Müteahhidin kendilerini geçiştirdiğini söyleyen Kaplan, “İki oğlum da astım hastası. Küçük oğlumun astımı iyice arttı. Geceleri bana buhar tut diyor. Çare bulamıyorum. Araba aküsü ile akşamları geçiriyoruz. Müteahhit bizi sürekli geçiştiriyor. Son çare olarak belediyeye gittim onlar da beni dinlemedi. Şimdi çaresiz bir şekilde bekliyorum. Ben sizden para istemiyorum büyüklerimize sesimizi duyurmak ve en kısa zamanda sorunumuzun çözülmesini istiyorum. Ufak oğlumun astımı arttı ve bana gece buhar tut anne dediği zaman ben çaresiz kalıyorum. Kendim için değil masum yavrularım için. Astımı artığı zaman nefes almakta zorlanıyor. Çözüm bekliyoruz” dedi.

 Kaplan Ailesi Yardım Bekliyor