Birçok çeşidi olan alez modelleri düz ya da kapitone şekilde tercih ediliyor. Tek kişilik yataklar için de çift kişilik yataklar için de var olan kapitone alez modelleri çok daha uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Yıkaması daha kolay olan ve her yatağa uyum sağlayan kapitone çeşitlerde kullanılan kumaşlar daha kalın ve kalitelidir.

Yumuşak Kapitone Alez Modelleri

Yumuşak ve kalın kumaşlardan elde edilen kapitone alez modelleri hem daha sağlıklı bir uyku geçirmenize hem de yataklarınızı daha uzun süre korumanıza yardımcı oluyor. Su geçirmez özelliğe sahip olan modellerde yüzeysel ya da derin kapitonelere yer veriliyor. Yatak çarşaflarının kaymadan kullanılması için de tercih edilir.

Taksitli Kapitone Alez Modelleri

Taksitli seçeneklerle sunulan kapitone alez modelleri oldukça uygun fiyatlara sahiptir. Tek kişilik yataklar için de çift kişilik yataklar için de tüm alez modellerine https://www.viltrin.com/alez linkinden ulaşmanız mümkündür. Mağaza mağaza gezmenize gerek kalmadan online olarak buradan temin edebilir ve dilediğiniz şekilde ödeme yaparak kullanımına başlayabilirsiniz.