Kapalı mekanlar, insan sağlığını önemli düzeyde tehdit eden hava kirliliği riskine sahiptir. Özellikle üretimin ve yoğun insan trafiğinin bulunduğu kapalı mekanlarda minimal boyutlarda organik ve kimyasal birçok zararlı bileşen ortam havasını kirletir. İnsan sağlığını etkili biçimde muhafaza edilebilmesi adına Havam Temiz hava temizleme cihazları, yüksek teknolojik özelliklerle donatılmıştır.

Ortam içerisindeki uçucu nitelikteki tüm mikroorganizmaları temizleyen Jonix marka Havam Temiz hava temizleme cihazları, geniş yelpazeli bir kullanım alanına sahiptir. Konutlardan iş yerlerine, otellerden kafelere, restoranlardan ofislere, gıda depolarından kütüphanelere kadar Havam Temiz hava temizleme cihazlarının her kapalı ortamda güvenle kullanılması mümkündür.

NTP Teknolojisiyle Tüm Mikroorganizmalardan Uzaklaştırılmış Steril Hava

NTP teknolojisiyle geliştirilen Havam Temiz hava temizleme cihazları, bu teknolojinin tüm verimli özelliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Birçok sektörde farklı amaçları karşılamak üzere kullanılan NTP teknolojisi, ortamda bulunan havanın oksidasyon yöntemiyle temizlenmesini sağlar. Termal Olmayan Plazma yöntemi olarak tanımlanabilecek NTP, havada asılı kalan mikrop yükünü %99 oranında temizler.

Ayrıca NTP teknolojisi, birçok bilimsel çalışmada test edilmiş ve onaylanmış bir bilimsel zemine sahiptir. Özellikle NTP teknolojisinin kullanıldığı Jonix marka hava temizleme cihazlarının Covid-19 virüsüne karşı etkinliği Padua Üniversitesi tarafından yapılan çalışmalarla kanıtlanmıştır. Söz konusu etkinlikte, NTP teknolojisinin havada asılı kanlan uçucu nitelikteki biyolojik mikroorganizmalara karşı gösterdiği üstün performansın rolü büyüktür. Jonix steel, cube, up in gibi modelleri web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Her Ortam İçin Farklı Nitelikte Hava Temizleme Cihazları

NTP teknolojisiyle donatılan Havam Temiz hava temizleme cihazları, her ortamda kullanım için uygundur. Yaşam alanlarında yaygın olarak kullanılan hava temizleme cihazlarının insan trafiğinin yoğun olduğu minimal mekanlarda da aktif ve verimli olarak kullanılması mümkündür. Asansör, giyinme odaları, kabinler ve benzeri her türden minimal alanda kullanım için geliştirilmiş Jonix hava temizleme cihazları bulunur.

Minimal alanlar için özel olarak geliştirilen Jonix hava temizleme cihazlarının, yüksek düzeyde sterilizasyona ihtiyaç duyulan hasta veya doktor bekleme odalarında kullanılması da mümkündür. Ayrıca daha geniş kapalı alanlarda ortamdaki hava temizliğini en yüksek standartta sağlamak adına da yine havamtemiz.com sitesinde hava temizleme cihazı modelleri bulunmaktadır.