Kanada’da lise eğitimi almak isteyen öğrenciler vakit kaybetmeden Academix ofislerini ziyaret etmelidir. Öncelikle Kanada’da çok sayıda özel ve devlet listesi bulunmaktadır. Konaklama sürecinde aile yanında kalma fırsatı da sunan bu ülkenin 18 yaş altındaki öğrencilere özel seçenekler sunduğu da unutulmamalıdır. Sorunsuz bir kayıt aşamasının yanında merak edilen tüm bilgileri almak için Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firmasıyla iletişime geçmeniz yeterlidir. İster özel kolejlerde isterseniz eyalet listelerinde özel eğitim fırsatlarından yararlanmak için de Academix’ten bilgi talep edebilirsiniz.

Kanada, dünyanın en güvenli ülkeleri arasında yer almakla beraber güvenli yaşam koşullarını bir arada sunar. Haliyle son zamanlarda Kanada’da lise eğitimine gitmek isteyen öğrencilerin sayısı artmaya başlamıştır. Sizler de bu sürece dahil olmak için Academix ofislerini ziyaret edebilir ya da telefonla iletişim kurabilirsiniz.

Kanada’da Lise Okumak Avantajlı mı?

Yurtdışında lise eğitimi her açıdan avantajlıdır. İlk olarak bu ülkede eğitim alacak olan öğrenciler 9 ve 12. sınıfa kadar öğrenci kabul ediyor. Haliyle eğitim alanların hangi dönemde olduğuna bakılmaksızın eksik dersler rahatlıkla telafi edilebiliyor. Ayrıca Kanada’da en fazla konuşulan dil İngilizce olsa da resmi dilinin Fransızca olduğu unutulmamalıdır. Bu durumda öğrenciler çift yabancı dil öğrenme fırsatına da sahip olacaktır.

Kanada’da lise eğitimi alan öğrencilerin buradaki üniversitelerin şartlarını da taşımaktadır. IELTS ve TOELF gibi talepleri olan ülkedeki üniversiteler, burada lise eğitimi almış öğrencilere kolaylık sağlar. Yani Kanada’da lise okuyan öğrenciler buradaki üniversitelere yerleşme konusunda sorun yaşamamaktadır. Göçmenlere her zaman olumlu yaklaşan bu ülkede alınacak lise eğitimi sayesinde artık dünya vatandaşlığına da ilk adım atılabilir. Son olarak güvenli bir ülke olmasıyla tanınan Kanada, öğrencilere ciddi bir özgüven katacak ve yüksek yaşam standartları sayesinde muhteşem bir eğitimi beraberinde getirecektir.

Kanada’da Lise Okumak için Hazırlanması Gereken Evraklar

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık, yurtdışında lise eğitimi almak isteyen öğrenciler için gerekli olan evrakları hazırlamaktadır. Bu evraklar;

  • İngilizce dil seviyesini gösterir belge
  • Pasaport
  • Mezun olunmuşsa mezuniyet belgesi yani diploma
  • Transkript
  • Aileden talep edilecek muvafakatname
  • İngilizce hesap mektubu ve banka evrakları
  • Motivasyon mektubu
  • 3 adet İngilizce referans mektubu

Academix bu belgelerin tamamının hazırlanmasında öğrencilere yardımcı olmaktadır. Tüm yurtdışı eğitim süreçleri için başvuru yapabileceğiniz Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık, yurtdışında lise eğitimiyle beraber master ve yabancı dil eğitiminde bugüne kadar binlerce öğrencinin eğitim almasını sağlamıştır. Talep ettiğiniz lise programlarına yerleşmek için de hızlıca başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli bir eğitim, yüksek yaşam standartları, yeni bir sosyal çevre ve kapsamlı kültürel değişimler için tercih edilen Kanada’da çok farklı eğitim programları da yer almaktadır. Eğitimler İngilizce ve Fransızca verilmekle beraber lise eğitiminden sonra burada üniversite öğrenimine devam edebilirsiniz.