İzmir’de çobanlık yapan kırk yaşındaki Yaşar Keskin, 2004 yılında öldürdüğü dayısı Veli Behçet Özdemir’in oğlu M.Ö. (26) tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.
Olay, Balçova İlçesi Kokarpınar mevkiindeki ormanlık alanda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ormanlık alanda çobanlık yapan Yaşar Keskin, 2004 yılında tartıştığı dayısı Veli Behçet Özdemir’i av tüfeğiyle vurup öldürdü. Cinayetin ardından gözaltına alınan Keskin tutuklandı. Yaklaşık 6.5 yıl hapis yatan Keskin, tahliye olduktan sonra Manisa’ya yerleşti. 3.5 yıl sonra Keskin, dayısını öldürdüğü yerde keçi sürüsü bulunan Yaşar Çetin’in (57) iş daveti ile 20 gün önce çobanlık yapmak için Kokarpınar'a geldi. Babalarının katil zanlısının geldiğini öğrenen M.Ö. ile ağabeyi K.Ö. (29), iddiaya göre Keskin’den bölgeyi terk etmesini istedi. Keskin de kalıp çobanlık yapacağını söyledi. Bugün sabah ormanlık alanda karşılaşan Keskin ile öldürdüğü dayısının çocukları arasında tartışma çıktı ve kavgaya dönen tartışmada M.Ö. av tüfeğiyle Keskin’i vurdu. Kaçmaya çalışan Keskin arazide düştü. 
Olayın ardından M.Ö. ile ağabeyi polis ve jandarma ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler M.Ö. ile ağabeyi K.Ö.’yü gözaltına aldı. İki kardeş, polisteki işlemlerin ardından jandarmaya teslim edildi.
Bu arada sağlık ekipleri, Keskin’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Keskin'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.