ZONGULDAK (CİHAN)- Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Eğer milli görüşün önü kesilmeseydi bugün Türkiye süper güçlerin üzerinde bir ekonomik seviyeye ulaşırdı.” dedi.

Partisince düzenlenen Zonguldak Madenci Anıtı'ndaki mitinge katılan Kamalak, önümüzdeki seçimin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu kaydederek, “Seçime bir hafta kaldı. Her seçim önemlidir ancak bu seçim çok daha önemlidir. Çünkü bu seçimle sizler sadece TBMM’ye gidecek 550 milletvekilini seçmiş olmayacaksınız. Ondan çok daha önemli olan Türkiye’nin yönünü belirlemiş, istikametini seçmiş olacaksınız. Bu sebeple diyorum ki görünüşte önümüzdeki seçimlere 15 parti katılmaktadır, gerçekte ise felsefi görüş bakımından sadece ve sadece 2 parti girmektedir. Bunlardan birisi Saadet Partisi, diğeri ise diğerleridir.” dedi.
Kamalak, 40 küsur yıldan bu yana milleti hiç kandırmadıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülkenin problemlerini biz çözeriz. Ülkenin tek çıkış kapısı milli görüş kapısı, Saadet Partisi'dir. Ülke zaman kaybediyor. Eğer milli görüşün önü kesilmeseydi, şunu açık olarak ifade ediyorum ki Türkiye’miz bugün ekonomik bakımdan Almanya’nın da İngiltere’nin de Fransa’nın da çok üzerinde olurdu. Siz bu ülkede milli görüşten başka ağır sanayi, milli sanayi, yerli sanayi, kendi uçağımız, kendi tankımız diyen bir partiye rastladınız mı?”
Daha sonra başına madenci bareti, boynuna da Zonguldakspor atkısı takan Kamalak, Zonguldaklıları selamlayarak kentten ayrıldı.
CİHAN