Denizli'de üst yapı çalışmalarının tamamlanmasına çalışılırken bir yandan da tamamlanan yerlerde sıkıntı yaşanmaya başlandı. Yollarda meydana gelen çalışmalarda taşlar yerinden çıkarılıyor. İş bitiminde yerine yerleştirilmediğinden taşlar dağınık vaziyette kalıyor. Yolun bu hale sokulmasına ve tamir edilmemesine sinirlenen vatandaşlar can güvenliğini tehdit eden yollarını kimin tamir edeceğini merak ediyor.

Merkez Bankasının hemen ardın Hacı Karacalar Cami önünde bir hafta önce yapılan elektrik çalışması sonucu yoldaki taşlar yerinden çıkarıldı. İş bitirildi ama taşlar dağınık vaziyette hala duruyor. Gece ve gündüz araç sürücülerine zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Araçların yolda ilerlerken bir anda çukura düştükleri görülüyor. Gece ise olay daha vahim sonuçlara sebep olabilir. Taşları çıkarılmış yolda bir uyarı levhası da bulunmuyor.

Mahalle sakinleri yolların çok güzel yapıldığını alt ve üst yapının güzel bir hizmet olduğunu, ancak daha sonra kazıldığını bunun kendileri için gelip geçen araçlar için sıkıntı oluşturduğunu söylediler.