Yerli ve yabancı turizmin önemli merkezlerinden olma yolunda ilerleyen Denizli'nin Honaz ilçesinde bulunan Kaklık Mağarası’nda düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde bulunan Kaklık Mağarası’nı her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Honaz Belediyesi Temizlik İşleri’ne ait ekipler mağara içindeki ahşap yürüyüş parkurlarının düzenlenmesi ile mağara girişi ve yol güzergahı üzerinde temizlik, çim biçme ve yabani ot kesim çalışmalarına hız verdi. 
Bölgeye yönelik inanç turizmi ile doğa turizminin birleştirilmesinin daha çok yerli ve yabancı turistin ziyaretine imkan sağlayacağını dile getiren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Yaz mevsiminin yaklaşması ile yerli ve yabancı turistlerin bölgemizdeki ziyaret ve aktiviteleri artacaktır. Kaklık Mağarası'nda başlattığımız çevre düzenlemeleri ile ziyaretçileri daha temiz ve ferah ortamlarda karşılamak istiyoruz" dedi. 
Pamukkale ve Laodikya’ya çok sayıda yabancı turist geldiğini söyleyen Başkan Devecioğlu, "Bu bölgeler ile Kaklık Mağarası arasında pek fazla mesafe yok. Bu nedenle Pamukkale, Laodikya ve Colossae’ye gelen yabancı turistlerin, Kaklık Mağarası’nı da ziyaret etmelerinin sağlanması, tanıtıma çok önemli katkı koyacaktır" diye konuştu.