AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, 'Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla yaklaşık 2 bin karanfil dağıtarak, Denizlili kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.
İlk olarak 'Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, daha sonra meydanlara inerek yaklaşık 2 bin karanfil dağıttı. AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'na bağlı kadınların da katıldığı etkinlik, Çınar Meydanı'ndan başladı. Çınar Meydanı'nda başlayan kadınlara karanfil dağıtma etkinliği Bayramyeri Meydanı'nda sona erdi. Kendi eliyle karanfil veren Subaşıoğlu, kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kadınların toplumda çok önemli yeri olduğunu dile getiren Subaşıoğlu, ülkemizde önemli noktalara gelmeye başladığına dikkat çekti. Subaşıoğlu, “Türk Kadını, Cumhuriyet’in kurulmasına takiben elde ettiği haklara, bugün eğitimden bilime, sanattan ekonomik alana, siyasetten kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmişler, ülkemizde ve dünyada sesimizi duyurmuşlar, modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Türk Kadını, elde ettiği hakları sonuna kadar korumalı ve daha da geliştirmelidir. Kadınların hürriyet ve eşitlik mücadelesinin bir simgesi olan 8 Mart tarihinin tüm kadınlara mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum" dedi.
Belediye'deki kadınları unutmadı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfiller dağıtan Subaşıoğlu, Denizli Belediyesi'ne giderek çalışan kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Belediye'de çalışan kadınlara tek tek karanfil vererek kutlayan Subaşıoğlu, çalışan kadınlara başarılar diledi. Kadınların olduğu yerde başarının olduğunu dikkat çeken Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi'nde de tanışmak, çalışmak istediğinin altını çizdi.