Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle "Kadın Olmak Kadın Gibi Yaşamak" konulu panel düzenledi. Anemon Otel'de gerçekleştirilen panele Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, çok sayıda davetli ve 19 ilçeden gelen kadınlar katıldı. 
Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın panelin açılış konuşmasında, "Bugün burada kadını konuşmak, kadın ne yapar, kadın gibi yaşamak nedir, bunları tartışmak için buradayız. Kadın özellikle bu son dönemde edilgen olarak bahsedilmekte dövülen, hor görülen veya daha hoyrat gözükmekte. Ama kadın gibi yaşamak, kadın olmak çok daha farklı. Bizler bu toplumun bir parçası olarak hak talebinde bulunmakta ve bunu da Kent Konseyi ile başarabilmekteyiz" dedi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, "Güzel kentimizin çok saygıdeğer hanımefendileri bugün 19 ilçeden gelen siz kadınlarımızla olmaktan onur duyuyoruz. İstedik ki hepimiz konuşalım. Bizler kadın olarak ne istiyoruz, ana olarak, evlat olarak, gelin olarak, kız olarak ne istiyoruz, burada bunu bir sonuca bağlamak istiyoruz" dedi. 

Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin yaptığı etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili hep kadına şiddetle ilgili konuşulan ve bunun üzerinden devam eden sohbetlerden sıyrılıp, biz kadınlar için bir şeyler yapıyoruz diyen bir ekibin var olması gerçekten memnuniyet verici. Biz şiddetin her türlüsü ile hükümetlerimiz boyunca yaptığımız parlamento çalışmalarında gerekli olan bütün yasal düzenlemeleri yaparak mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.