Sitede kadınlara yönelik hemen hemen her şey bulunmaktadır. Sitede bulunan ürünler en son modaya uygun olarak satışa sunulmuştur. Siteye girerek farklı kategoriler arasında dolaşıp istenilen ürün satın alınabiliyor. Alınan ürünler özenle ve sağlam bir şekilde paketlenerek kargoya verilir. İstenilen ürün site üzerindeki mankenler sayesinde günlük yaşamda nasıl duracağı müşterilerine aktarılmış oluyor. Yapılan alışverişler sitede hesabım bölümünde gözükmektedir.

Mayo Modelleri

Her zevke hitap eden mayo tasarımları sitede bulunmaktadır. Site üzerinden hangi çeşit mayo aranıyorsa mayo alt sekmesi altında araştırılabilir ve mankenler üzerinde gösterilen mayolardan almak istenilen seçilebiliyor. Modaya ayak uydurarak güncellenen sitede en yeni mayoları bulmanız da mümkündür.

Abiye Modelleri

Özel gecelere uygun her tarzda abiye sitede mevcuttur. Site üzerinden arama yaparak sitede bulunan abiye modellerine göz gezdirilebilir. Farklı tarzda modeller hemen hemen her yaş grubuna hitap etmektedir.

Çanta Modelleri

Kadınları olmazsa olmazlarından olan çantalar yenilikçi tasarımları, modaya uygun modelleri ile sitede mevcuttur. Deri, bez, omuz gibi istenilen kategorilerde çantalar sitede bulunmaktadır. Buradan istenilen model seçilerek sipariş edilebilir.

Ayakkabı Modelleri

Özel gecelerde veya herhangi bir gecede kadınlar ayakkabı seçimini özenle yaparlar. Sitemizde bulunan modeller ile her ortama uyum sağlayabilecek tarzda tasarımlar bulma imkanına sahipsiniz. Yüksek topuklu, alçak topuklu, simli, parlak topuklu, ince topuklu modeller de sitede bulunuyor.