Telefon direklerindeki kabloların, kimliği belirsiz kişiler tarafından defalarca kesilmesi nedeniyle bir aydır telefon ve internet kullanamayan mahalle sakinleri, “İzmir’in göbeğinde Aborjin gibi yaşıyoruz” diye isyan etti. 
İzmir’in Gaziemir ilçesi Sevgi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, bir aydır internet ve telefon kullanamıyor. Mahallelerinde bulunan telefon direklerindeki kabloların kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından defalarca kesildiğini belirten mahalle sakinleri, “İzmir’in göbeğinde Aborjin gibi yaşıyoruz” dedi.

“DÜNYAYLA BAĞLANTIMIZ KOPTU”
Mahallelerinde otobüs ve dolmuş durağının olmadığını, üstüne bir aydır da internetsiz ve telefonsuz yaşadıklarını dile getiren Semra Işıklı isimli mahalle sakini, şöyle konuştu: “Ne telefonumuz ne internetimiz var. Çok mağdur durumdayız. Çocuklarımızın ödevleri oluyor, internet kafelere gitmek zorunda kalıyoruz. Kullanmadığımız halde internet ve telefon faturası ödüyoruz. Burada ulaşım zorluğu da var. Aborjin gibi yaşıyoruz.” Telefon direklerinin onarımının ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin kabloları yeniden kestiğini ifade eden bir mahalle sakini ise şunları söyledi: “Yılbaşı geldi geçti kimseyi arayamıyoruz. Mağduruz. Telefon direkleri kırılmış, kablo kesilmiş. Dünyayla bağlantımız koptu neredeyse.”