HABERDENİZLİ.COM

Judoda yılın en önemli organizasyonu 9-12 Şubat 2018 tarihlerinde Denizli’de yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesinin destek ve himayelerinde, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yapılacak şampiyonaya yaklaşık 1200 sporcunun katılması bekleniyor. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşecek organizasyon için hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Judo Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Murat İsmail Aydoğmuş, judo branşında Türk Sporuna Denizli’den katkı sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını, şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacakları kaydetti. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle büyük bir organizasyonu Denizli’ye kazandırdıklarını kaydeden Aydoğmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Judo ailesi olarak teşekkür etti. 

AÇILIŞ SEREMONİSİ CUMARTESİ SAAT 16.00’DA 
Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz’un ve spor camiasından önemli konukların katılımlarının beklendiği organizasyonun teknik toplantısı 8 Şubat Perşembe günü 17.00’de Spor Akademisi Konferans Salonunda yapılacak. 9-11 Şubat tarihlerinde erkek ve bayanlarda 8 ayrı siklette mindere çıkacak judocular arasından Türkiye Şampiyonları belli olacak. Şampiyonanın açılış seremonisi 10 Şubat Cumartesi saat 16.00’da PAÜ Spor Salonunda olacak. 

MİNDER GÖRME ENGELLİLERİN 
Gençler Türkiye Şampiyonasının hemen ardından aynı salonda 11-12 Şubat tarihlerinde Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılacak. Tüm yurttan katılacak sporcular yıldızlar, ümitler, gençler, büyükler ve takımlar klasmanında yarışacak. 

İBANOĞLU’DAN TÜM SPORSEVERLERE DAVET 
Yarışmaların koordinasyonunu yürütecek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, organizasyonla ilgili görüşlerini paylaştı. Sporla dolu bir hafta sonu yaşayacaklarını kaydeden İbanoğlu, Judo Federasyonu ve Görme Engelliler Federasyonuna bağlı iki büyük şampiyonaya ev sahipliği yapacaklarını, tüm sporseverleri bu büyük organizasyonu izlemeye davet etti.