Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) faaliyet alanındaki Aydın, Denizli ve Muğla'nın, Japon seyahat acenteleri tarafından turizm güzergahı olarak pazarlanması amacıyla ajansın koordinasyonunda, Japon Seyahat Acenteleri Birliği ve Japonya’nın Türkiye’de faaliyet gösteren 3 seyahat acentesi bölgede misafir ediliyor. 
27- 30 Mayıs 2014 tarihleri arasında özellikle bölgedeki alternatif turizm destinasyon alanlarına ziyaretler gerçekleştirecek ekip, Japonya’nın Türkiye’de faaliyet gösteren Noe Travel, Five Star Club ve HIS Travel firma temsilcileri ile Tokyo Kültür ve Tanıtma Müşavirliği temsilcisinden oluşuyor.
Özellikle Pamukkale güzergahında tur pazarlaması yapan 3 şirketin, bölgenin farklı alanlarını da tanıması adına gerçekleştirilecek gezi programı, termal sağlık merkezleri, antik kentler, bölgede öne çıkan kültürel ve doğal miras alanları ile turistik öneme sahip ilçelerin ziyaretinden oluşacak. Japon heyet, 28 Mayıs tarihinde Pam Thermal Otel’de Denizli Valisi ve GEKA yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Demir, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, TURSAB Bölgesel Yürütme Kurulu temsilcileri ve Ajans çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelecek. Pamukkale ve Buldan gezisi ile Güney ilçesi ziyaretinin ardından heyet, Muğla’ya hareket edecek.