İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Konak ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralılardan biri Arama ve Kurtarma (AKS) ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Kaza, saat 02.45 sıralarında eski garaj giriş kavşağı köprü altında meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz bilerlenemeyen ve Karşıyaka'dan Konak yönüne seyreden 35 AD 968 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada otomobilde bulunan Tarık Çetin (23), İsmail Gümüş (20) araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Uğur Çetinel (29) ise araç içinde sıkıştı.
Çevreden geçen diğer sürücüler kazayı görerek durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yola fırlayan iki yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Araçta sıkışan Uğur Çetinel için olay yerine AKS ekibi çağrıldı. AKS ekibinin kısa süreli çalışması sonucu yaralı Çetinel de sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan üç kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araç sürücüsünün kim olduğunun belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kazayla ilgili olarak ayrıca soruşturma başlatıldığı öğrenildi. CİHAN