Ev taşımak her zaman zorlu süreçlerden biri olmuştur. İster şehir içinde olsun ister şehirlerarası olsun ev taşıma işi her zaman en zor işlerden biridir. Eşyaların zarar görmesi ve nakliye şirketinin yeteri kadar titiz davranmaması nakliye hizmeti alan müşterilerin en korktuğu durumların başında yer almaktadır. Biz ege tur nakliyat firması olarak tüm müşterilerimizin taşınma sürecini en kolay halde çözmelerine ve gönül rahatlığı ile taşınmalarına yardım etmekteyiz. Ege tur nakliyat İzmir İstanbul evden eve nakliyat işleri yapan bir firmadır ve firma olarak müşterilerimizin memnuniyeti hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Zamanında Taşımacılık Hizmeti

Firma olarak İstanbul İzmir ev taşıma sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz zamanında ve yerinde hizmet ile müşterilerini memnun etmektedir. Eşyalarınız istenilen zamanda istenilen yerden alınır ve zamanında teslimat yapılır. Profesyonel kadromuz sayesinde her hangi bir gecikme ya da bekletme durumu ile karşılaşmazsınız. Nakliye esnasında taşıma görevlilerimiz ile iletişime geçebilir ve eşyalarınızın nerede olduğunu her daim takip edebilirsiniz.

Temiz İşçilik

Nakliye sektöründeki en önemli konulardan biri de taşınan eşyalara zarar vermemektir. Firma olarak müşterilerimizin emanet ettiği maddi ve manevi değeri olan eşyaları korumaktayız. Zarar vermemek ve temiz çalışmak ilk hedeflerimizden biridir. Ekibimiz nakliye işinde tecrübeli bir ekiptir ve eşyalara zarar vermeden taşımaktadır. Özel koruyucularımız sayesinde mobilyalarınız zarar görmez, kırılma ve çizilme olmaz.

Parça Eşya Taşıma

Nakliye sektöründe parça eşya taşıma birçok firmanın yapmak istemediği işlerin arasında yer almaktadır. Biz firma olarak ister küçük eşya olsun ister büyük eşya olsun her türlü eşyayı taşıma hizmeti vermekteyiz. Hizmetlerimiz evden eve nakliye olarak sınırlandırılmamaktadır. İhtiyacınız olan hizmeti almak için 444 9 060 numarasından bize ulaşabilirsiniz.