Pamukkale Üniversitesi  Çivril Honaz ve Buldan ilçelerindeki kampüslerde gençlik Kolları ilçe başkanları ve yönetim ekibinin gerçekleştirdiği dağıtımdan sonra bugünde Pamukkale üniversitesi Kınıklı kampüsünde gençlik kolları Pamukkale ilçe başkanı Abdurrahman Ceylan ve yönetimi tarafından dağıtım yapıldı.

Gençlik kolları İl başkanı Tamer Akçam’ın da bulunduğu etkinlik renkli görüntülere yol açtı. İl başkanı Akçam öğrencilere verdikleri değeri “Her zaman dile getirdiğimiz üzere bu ülkede vatanını toprak bilmiş her kesimi kucaklıyoruz. Üniversite öğrencilerimizin bu zor final haftasında yanında olmak istedik, kuru üzümün sebebi ise büyüklerimizin zihin açar tavsiyesinden gelmektedir.
Dileriz ki tüm öğrencilerimiz bu ülkeye hayırlı bir birey olabilirler. 
Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi  4.sınıf öğrencisi Hasan İsmail H. araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel’i “kopya tartışması” bahanesiyle önce bıçaklayıp ardından da silahla vurduğu  olayda yaşanan üzücü sahnelerin tekrarlanmayıp, öğrenci arkadaşlarımızın geleceğinin kararmasına sebep olan bu gibi durumlardan uzak kalmasını dileriz.
Dün yaşanan hazin olayın sonucunda hayatını kaybeden Ceren Damar’a Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Merhumenin eşininde dediği gibi;
“Sadece İyi bir mühendis değil, iyi bir doktor değil; iyi bir insan olun.”

İyi Parti Gençlik Kolları PAÜ'lü Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttıİyi Parti Gençlik Kolları PAÜ'lü Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttı