İş dünyasının sürekli ihtiyaç duyduğu iş toplantısı mekanı için Beyaz Martı Organizasyon ve Davet Gemisi, farklı ve aynı zamanda ayrıcalıklı bir fırsat yaratıyor. İstanbul’un eşsiz silueti eşliğinde yapılacak ile firmalar misafirlerini en iyi şekilde ağırlama fırsatı yakalıyor.

İş toplantıları için tercih edilen toplantı salonları klasik bir toplantının ötesine geçemezken, bu özel seçenek sayesinde toplantıları daha farklı ve özel kılabilmek mümkün. Aynı zamanda toplantıyla birlikte yapılacak boğaz turu da yine motivasyon ve dinlenme, farklı etkinlik gerçekleştirme adına firmalara cazip bir fırsat yaratıyor.

İş toplantısı için neden Beyaz Martı Organizasyon ve Davet Gemisi?

Benzer konseptlerde, farklı gemilerden benzer şekilde hizmet alınma imkanı olmasına karşın Beyaz Martı, sektörün lideri olarak farklı ve ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Bu bakımdan sadece bir gemi olarak değil, bir toplantıda gereksinim duyulabilecek her türlü ihtiyacı karşılıyor. Yıllardan beri bu alanda v erdiği hizmetler sayesinde yeterli deneyimi kazanmış olan deneyimli personel ile eksiksiz bir toplantı gerçekleştirme şansı sizleri bekliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.